Helsefarlig feil i siste nyhetsmail om fermentering!
Hei!
Meget viktig at dette rettes opp snarest fordi det kommer nå opp øverst når man søker om salt og fermentering i nettsøk!
nemlg: det er KUN 2-4% salt som skal tilsettes ved fermentering. IKKE 24%. Det er rett og slett farlig hvis folk prøver å spise grønnsaker med den salthalten!
Håper dere tar dette på alvor, for det er det!
Beste hilsen
Gertrud Cigén
Meget viktig at dette rettes opp snarest fordi det kommer nå opp øverst når man søker om salt og fermentering i nettsøk!
nemlg: det er KUN 2-4% salt som skal tilsettes ved fermentering. IKKE 24%. Det er rett og slett farlig hvis folk prøver å spise grønnsaker med den salthalten!
Håper dere tar dette på alvor, for det er det!
Beste hilsen
Gertrud Cigén
Følg innlegget
1
følgere
Da dette forumet er tiltenkt plante- og gartnerrådgiving så vil jeg anbefale deg å ta kontakt med Plantasjens kundeservice. Send mail til kundeservice@plantasjen.no så hjelper de deg med dine spørsmål.
Ønsker deg en fortsatt fin dag!