Hvilke blomster i trekassene mine?

Hei! Eg har store blomsterkrokker i træ eg tenkt ha ute nå til vår/sommer. Hade tenkt ha noen som sprer seg kanskje? Har satt plastikk for å beskytte insiden på krokken. Men hva gjører eg med bunn eftersom det er av træ? Skulle bli kjempe takknemlig og glad for tips med blomster ig hva eg kan gjøre med krokkerne.

Med vennlig hilsen
/Stephanie

Stephanie

Kommentarer

 • Hei Stephanie!

  Det lureste for bunnen er nok å drille dreneringshull, som du uansett bør ha for å unngå at plantene drukner om det er en spesielt regnfull periode, og å dekke også bunnen med plast. Du kan f.eks. bruke plastduk og stifte den fast på undersiden av potten, utenfor hvert hull, for å unngå at vannet kommer i kontakt med treverket.

  Er det sommerblomster for i år du ønsker å ha i pottene? Hvordan skal de stå i forhold til sol og vind?
  Silje Gartner
 • Tusen takk! ❤️❤️❤️ då ska eg gjøre det. Er så redd krokkerne ska møggle eller dra på seg sopp da de er i træ. Tenkte meg sommer blomster så det ser litt koselig ut.
  Stephanie
 • Ja, det er jo alltid en risiko med trepotter som skal fylles med jord, men om du har dekket innsiden med plast så burde det ikke være et veldig stort problem. Det beste er jo å bruke en type knotteplast, slik at det også kommer inn luft mellom plasten og pottene.

  Hvordan er sol og vindforholdene? Er det noen utfordringer med veldig sterk sol, eller mye skygge i løpet av dagen?
  Silje Gartner

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg blir synlig for alle. Din e-postadresse vises aldri offentlig.