Plen under trampoline?

Gressfrø skygge, er dette noe som kan berge plen under den berømte trampolina?
Jann-Børge

Kommentarer

 • Hei Jann-Børge!

  Det er ikke lett å vedlikeholde gress under en trampoline, men plenfrø som er beregnet for skygge vil nok absolutt hjelpe. Andre tiltak du kan vurdere er jo f.eks. om du kan flytte trampolinen mellom 2 eller flere plasseringer med jevne mellomrom, slik at litt mer lys kommer til gresset i perioder!
  Silje Gartner
 • Desverre er det såpass trangt om plassen på tomta at det ikke er store muligheter for å flytte rundt på trampolinen skal en unngå å måtte grave kids opp fra tujahekker eller ned fra vindfang, så andre løsninger må nok på bordet. Prøver en pakke med skyggefrø i år, men er det evt andre plantetiltak som kan vurderes for å unngå at det ser ut som et utsprengt gjørmehull under trampolina?
  Jann-Børge
 • Forhåpentligvis vil skyggefrøene hjelpe, og om ikke så kan det være verre - i verste tilfelle må du rett og slett akseptere en jordflekk under trampolinen. Mange velger å grave den ned blant annet grunnet dette, mens andre legger stein eller annet "dødt" materiale under trampolinen for å skjule flekken - dette høres jo litt mer risikabelt ut i forhold til sikkerhet, men det er kanskje ikke en veldig stor risiko.

  Det er svært sjeldent man ønsker seg mose i plenen, men mose hadde vært et grønt dekke som kunne levd fint under trampolinen - men det er jo litt verre å få "plantet" ;-)
  Silje Gartner

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg blir synlig for alle. Din e-postadresse vises aldri offentlig.