Til seneste kommentar

Jeg skal flytte, men har en enorm monstera - hjelp!

Hei,
jeg skal flytte og skal jo selvfølgelig ta med min stoore monstera og er veldig usikker på hvordan jeg skal gjøre dette. I utgangspunktet tenkte jeg å "rulle" den inn i bobleplast, men ser at bladene har satt seg i en posisjon at om de blir rullet så vil de knekke. Trur dere det vil hjelpe å ha løs bobleplast, eller må jeg bare stålsette meg for at enkelte blader vil knekke av? Jeg har ikke lyst til å dele den opp / klippe den ned.

Takk for hjelp!

Kommentarer

  • Hei Mia!

    Jeg forstår godt at du vil ha med deg planten din! Det er litt vanskelig å si uten å se planten, men eldre Monsteraer har jo sprø stammer som kan knekke - og i tillegg vokser de gjerne litt "vilt".

    Her er det nok rett og slett å være så forsiktig som du kan, og fokusere på at de viktigste områdene får støtte, som hovedstammene. Pakk den så stramt du kan uten å knekke stammen, da vil den få bedre støtte, og om noen av bladene ikke kan pakkes spesielt stramt så er det bedre at de får litt beskyttelse enn at de henger løst. Så må du rett og slett bare prøve å finne en måte å frakte den på så den står fast, og ikke beveger seg. Er du uheldig og får noen knekte blader så tåler jo planten det, selv om det er litt kjedelig for deg. :-)
    Silje Gartner

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg blir synlig for alle. Din e-postadresse vises aldri offentlig.