små fluer

Hei, For ikke lenge siden skiftet jeg jord i plantene og det skjedde noe utrolig. Noen dager senere begynte det å dukke opp små fluer. Jeg fulgte ikke så mye med først, men nå er dette veldig irriterende flyreiser overalt kommer inn i øynene mine osv. Jeg prøvde å fjerne dem med en blanding av grønne såpe og van, zalo og vann. appelsinskall , Jeg har en spray Trim til sope etc  som jeg kjøpte av deg, men det hjalp heller ikke vær så snill, hva skal jeg gjøre, hvordan kan jeg bli kvitt dem takk
Andelka

Kommentarer

 • Hei Andelka!

  Høsten er det ganske vanlig at insekter finner veien inn i varmen innendørs og de trenger ikke nødvendigvis komme fra plantene.

  Hvordan ser fluene ut? Det er nemlig en spesifikk type flue kalt hærmygg som faktisk lever i plantenes jord. Når de er larver, spiser de fra plantens røtter, og mens det sjelden skader en større plante, kan mindre planter og stiklinger bli skadet.

  Spesielt for hærmygg kan jeg råde deg til å prøve Nemablom, et biologisk plante middel fylt med nematoder? som spiser myggens larver. Etter en tids bruk bør du se at fluene blir færre og så blir du kvitt fluene.

  Lykke til!
  Jennie Gartner

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg blir synlig for alle. Din e-postadresse vises aldri offentlig.